Najnovšie recenzie zo sekcie Pekáče a zapekacie misy
Plech sa teplom prehyna
- Vhodný na prípravu ako na varnej doske tak v rúre
- Kvalitné spracovanie
- Možnosť použiť stredn medzidiel aj samostatne - napríklad na grilovanie alebo na varnej doske na prípravu steakov / iného mäsa
- Super pekáč na kačku! :)
Produkt sme si kúpili na základe odporučenia od známych a naozaj ho odporúčame do každej domácnosti - veľmi dobré a kvalitné spracovanie, vhodné do rúry aj na idukčnú varnú dosku.
Možnosť variť viacero surovín v jednej nádobe bez toho, aby sa rozvarili. Použitie minimálneho množstva tuku, resp. tekutín, ak nie sú potrebné.
Podobné varenie je vo výrobkoch Zepter v tzv. komíne.
produkt sa pouziva velmi dobre a velmi lahko sa cisti.
spokojnosť
- ľahký, očakávaná kvalita
- očakávaná kvalita
Kuracie stehná boli zo všetkých strán veľmi dobre ugrilované a koža bola chrumkavá
- nádoba aj vrcnák je takmer rovnako nízka, ako 2 zapekacie misky
je z dobrého a kvalitného materiálu, výborne sa v ňom pečie, mali sme taký aj v minulosti, preto sme si vybrali tento, ktorého dobre poznáme, je osvedčený..
Už sme takú misu mali, ale sa rozbila, preto sme objednali novú
Spokojnost
- Ta glazura nie je dokonala,su v nej kazy.
- Vhodné na pečenie pre málopočetnú rodinu
Objednala som si tento pekáč na pečenie domáceho chleba kvôli jeho tvaru a veľkosti, je vyhovujúci a už aj vyskúšaný.
- Šikovný plech
Ok
Ako som už kdesi inde písal, je presne taký, aký manželka chcela. Spokojná manželka - spokojný ja ....
- Výborne upečená pizza doma, konečne podľa mojich predstáv, ako originál z pizzerie.
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »