Najnovšie recenzie zo sekcie Pekáče a zapekacie misy
už som piekla kuracie stehná, batáty. Nepripaľuje sa, nepotrebujete žiaden tuk, ľahko sa čistí
- Oplesknuty plech na boku. Totálne nezodpovedné, neodporúčam.
Mala som taký pekáč skoro 30 rokov, dúfam že tento ma prežije
Vyhovuje mi lebo je v nej pekný upeceny chlebík ❤️
Este som pekac nepouzila,ale vyzera dobre.Je lahsi ako bol moj predchadzajuci este z cias socializmu
na záviny výborný
tovar sa mi páči
Vyhovuje.
Pre mňa vynikajuca veľkosť ktoru som dlho hľadala
- Kvalitny material
- Rozmer je 41,3cm a nie 41cm ako je v popise a tým pádom sa nevojde do trúby. 0,3cm sa môže zdať málo ale spraví to svoje
Síce vyzerá kvalitne žial je mi to k ničomu kedže sa nevojde do trúby.
Tento nakup bol pre mna potrebny a vyhodny
- pevná povrchová úprava smalt
- odolný voči poškrabaniu
- dobre sa v ňom pečie
- vhodný do umývačky riadku
- pekná modrá farba
- rozmer plechu je uvedený ako rozmer vonkajšieho okraja plechu 37x32x7 cm, rozmer dna je 28x18,5 cm, čo je značne menej ako oficiálna informácia 37x32x7 ale rozumiem, že je to dôležitý rozmer kvôli rozmeru rúry
- plech je značne menší ako sa uvádza
Najprv som kúpila sebe, po pár použitiach a vysokej spokojnosti som dokúpila ďalšie 3ks pre mamku sa sestry. Škoda, že už v ponuke iba v jednom internetovom obchode vo výpredaji. Asi sa už nepredpokladá jeho ďalšia výroba.
- Pekný a snáď bude keramika aj odolná
- Kvalitne zabalený, bola by veľmi malá šanca na rozbitie pekáča počas prepravy
- Pri uchytoch je cca 1 cm medzera medzi pekačom a pokrývkou. Tým pokrývka neprilieha na pekač.
- Celková výška pekáča s pokryvkou je 17 cm a nie 25 cm ako je uvádzané v popise
Čakal som, že za tie peniaze kúpim kvalitny veľký keramický pekač. Namiesto toho prišiel menší (zlý údaj v popise) a tiež nie úplne precízne spracovaný pekač. Povedal by som, že som zaplatil za značku a nie za kvalitu. Čakal som od tohto produktu viac!
Doručenie bolo rýchle a produkt bol kvalitne zabalený.
vybraný produkt splňa moje predstavy.
- malý
- Rýchle doručenie … seriózna komunikacia
Poskodena povrchova vrstva plechu.Nemozem ohodnotit funkcnost,,kedze tymto je pre mna nefunkcny.
splnil očakávania pri varení
Dobre sa v ňom pečie.
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »