Najnovšie recenzie zo sekcie Pekáče a zapekacie misy
- Dlho som hľadala takýto malý plech na pečenie a hlavne je kvalitný
spokojnosť
vyhovujú mi rozmery a dobrá cena
ok
- použité kvalitné materiály, cena,
- rozmery
- naozaj sa tam nič nepripečie. ľahko sa umýva
- zbytočne vysoká pokrievka
Vyhovujúce rozmery, presne podľa rúry sporáku.
Vyborna kvalita, odporucam.
Ma tie spravne rozmery, dl. 40 cm , vhodný do manšiej truby, spokojnosť.
- Este som ho nevyskusala,ale je prakticky na male pečivo
- Ľahké čistenie, skvelý vzhľad a výborne sa v ňom pečie. Skvele.
- Kvalitne spracovanie
- Vhodne na indukciu
- Nižšia hmotnosť ako som čakala dobre sa s ním manipuluje
- Ideálne na kura
- Pekný dizajn
- ešte som ho nevyskušala
- ešte som nevyskušala
Misa bola neodborne zabalená , len vložená do krabice , nič pod to ani okolo , a pri otvorení krabice som zistila , že je zlomená . Tel. číslo na faktúre som volala , tam k vám rozpráva nahraný hlas, po dlhšom počúvaní som sa dozvedela , že to máme odniesť do predajne Lídl v našom meste , tak sa aj stalo ,ake sme boli odmietnutý, že oni to nevybavujú máme volať schop , čiže zase počúvať nahraný hlas . Tak to je pre mňa ponaučenie , že viacej zo schopu neobjednávať , len že mi sme dôchodcovia , a v dnešnej dobe vyhodiť len tak 15- € , je na zaplakanie .
Moje misky sú fialové a nedalo sa vybrať farbu škoda . Ale na Tom mne nezáleží . Ďakujeme
- Super
Mám rad
- Presne pasuje do rúry amica , škoda že nemali viac. Určite by som si odkúpila nakoľko dosť často ako cukrárka pečiem .
- Produkt sa správa tak, ako je uvedené v jeho opise.
- Žiadnu nevýhodu nezaznamenávam.
Panvica je vynikajúca, výborne vedie teplo, povrch je naozaj nepriľnavý a je vhodná na všetky typy sporákov. Teším sa z toho, že úchytky nie sú priskrutkované ani prinitované, takže počítam s dlhou životnosťou tohto produktu.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »