Popis produktu
Parametre produktu
Parametre produktu
Popis produktu
POPIS
Zapekacia misa z kolekce Modern Classics od výrobcu Emile Henry je vyrobená zo špeciálnej burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti nárazom, poškriabaniu a teplotným šokom. Odolá teplotám až do 250°C a môžete ju dať z mrazničky priamo do rúry, bez toho aby popraskala. Táto zapekacia misa má oválny tvar so zaoblenými rohmi a je vybavená dvomi úchytmi pre pohodlnú manipuláciu. Je ideálna na prípravu lasagní, morských plodov, gratinovaných zemiakov, na musacu (musaca je tradičný zapekaný pokrm pochádzajúci z Balkánu a Blízkeho Východu, známe je grécka musaka, ktorá sa skladá z vrstiev mletého mäsa poduseného s cibuľou a cesnakom, baklažánu, rajčín a bešamelovej omáčky), sladkých nákypov atď.
Emile Henry je rodinná firma. Zapekacia misa je vyrobená ručne podľa generáciami overených postupov a má krásny francúzsky dizajn, vďaka ktorému môžete jedlo v mise rovno servírovať. Farby sú stále a jedná sa o precízny ručný riad. Výhodou keramickej zapekacej misy je rovnomerné vedenie tepla a misa udrží pokrm dlho teplý. Zapekacie misy Emile Henry sú stohovateľné a tak v skrini pri skladovaní ušetríte miesto.
ŠPECIFIKÁCIE
- Dĺžka: 35,5 cm
- Šírka: 23 cm
- Materiál: keramika
- Farba: červená, biela
- Záruka: 10 rokov na výrobné vady
VÝHODY A NEVÝHODY
Vysoká forma je vyrobená zo špeciálnej burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti poškriabaniu, nárazom a teplotným šokom.
Vyrobené ručne.
Krásny francúzsky dizajn.
Farby sú stále.
Zapekacia misa je vhodná do rúry, do mikrovlnej rúry, do umývačky, do chladničky aj do mrazničky.
Ideálne na sladké nákypy, gratinované zemiaky, lasagne, morské plody, musacu atď.
PRAKTICKÉ RADY
- Vhodné do umývačky: Áno
- Vhodné do mikrovlnej rúry: Áno
- Vhodné do rúry: Áno, do 250 °C
- Vhodné do chladničky: Áno
- Vhodné do mrazničky: Áno do - 20 °C
RECEPT NA GRATINOVANÉ SMOTANOVÉ ZEMIAKY 800 g zemiakov 400 ml smotany (31%), 100 g parmezánu / syru Grana Padano, soľ, čierne korenie, muškátový oriešok
Postup: 1. Zemiaky olúpte a nakrájajte na tenké plátky. 2. Smotanu ochuťte soľou, čiernym korením a troškou muškátového oriešku. Pridajte strúhaný parmezán a zamiešajte. 3. Zemiaky naskládajte do pekáča a zalejte ochutenou smotanou. 4. Pečte v rúre vyhriatej na 170°C cca 40 minút (dozlatova).
ČO ĎALEJ?
Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.
Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné výrobky Emile Henry alebo na ďalšie podobné produkty.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie.